Afval op tijd aanbieden

KAPELLE – De huisvuilauto rijdt per ophaalronde maar 1 keer door uw straat. Wordt op dat moment geen afval aangeboden, rijdt hij door. Voor eventueel later aangeboden afval komt de huisvuilauto niet meer terug. Het is daarom belangrijk dat u op tijd uw afval aan de straat zet.

U kunt uw afvalcontainer vanaf 21.00 uur voorafgaand op de dag van inzameling maar uiterlijk vóór 7.00 uur op de dag van inzameling aanbieden op de daarvoor aangewezen plaats. Na lediging van de container moet deze zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk dezelfde dag voor 23.59 uur worden weggehaald.

Voor het aanbieden van plastic en drankenkartons in doorzichtige plastic zakken gelden dezelfde aanbiedtijden.

Lees ook:Kapelse afval op tijd aanleveren
Lees ook:Nieuwe afval app ZRD
Lees ook:Afval scheiden loont!
Lees ook:Zaagsel als wondermiddel tegen vastvriezende containers?
Lees ook:Afvalinzameling verandert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>