Natuurwandeling in Boekenweek

VLISSINGEN – In de Boekenweek houdt ZB| Bibliotheek Vlissingen op zaterdag 17 maart een natuurwandeling langs het strand en door het Nollebos onder leiding van een natuurgids. Een woordvoerder: “Op zaterdag 17 maart nemen we je mee de natuur in. Een natuurgids van het IVN vertelt tijdens een wandeling over de kustlijn, paalhoofden, de verhoging van de dijk en de geschiedenis van het Nollebos en over alles wat groeit en bloeit. Start Verzamelen vanaf 10.30 uur met koffie en thee in ZB| Bibliotheek Vlissingen.”

“Er is een introductie door natuurgids Ineke Thasing van het IVN. De wandeling start aansluitend om 11.00 uur en eindigt rond 13.00 uur bij de parkeerplaats onderaan de boulevard. Deelnamen Kaartverkoop bij ZB| Bibliotheek Vlissingen (maximaal 25 deelnemers, vol=vol). Prijs: € 2,50 p.p. Let op: alleen betalen met pin. In ZB| Bibliotheek Vlissingen is vanaf heden een uitgebreide boekpresentatie te vinden met titels over natuur en strand in het kader van het Boekenweekthema ‘natuur’.”

Lees ook:ADRZ met diabetespatiënten natuur in!
Lees ook:Strandcross boulevard!
Lees ook:Biowalking diabetici!
Lees ook:ADRZ: Biowalking!
Lees ook:Biowalking diabetici!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>