Nieuwe wandelgids Zeeland

MIDDELBURG – Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- is gestart met een nieuwe reeks wandelgidsen. De tweede uit deze serie bevat 22 leuke wandelroutes in de provincie Zeeland. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Door de variatie in routes is er voor elk wat wils in deze wandelgids te vinden. De routes zijn zeer divers: van een struinroute aan de rand van Het Verdronken Land van Saeftinghe tot tochten langs de talrijke Zeeuwse kreken, en alles wat daartussen zit: duinen en strand, bloemrijke dijken, Zeeuwse wateren en meren, groene steden, vogelrijke polders en uitgestrekte akkerlanden. Liefhebbers van absolute rust en stilte komen met de zes routes door Zeeuws-Vlaanderen aan hun trekken. De stadswandelingen zijn geen toeristische sightseeings, de nadruk ligt op het stadsgroen en de rustigere stadsdelen. Zo bevat deze gids 19 wandelingen door natuur en platteland en 3 groene stadswandelingen.

De wandelgidsen zijn te bestellen bij de boekhandel, bol.com of via de website www.wandelbart.eu De gids kost € 17,95.

De provinciewandelgids Zeeland is de tweede uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen van de andere provincies. De gidsen worden middels een ‘print-on-demand’-systeem pas kort voor of direct na aankoop gedrukt. Omdat de wandelroutes uitstekend worden onderhouden, beschikt de koper van een WandelBart-wandelgids altijd over up-to-date routebeschrijvingen.

Lees ook:Stadswandelen met Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Boekje Middelburgse stadsnatuur
Lees ook:Stadswandelingen en andere cursussen Werkt voor ouderen!
Lees ook:Aan de wandel….
Lees ook:Geld voor groen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>