Ook gemeentelijke berichten over een verhuizing via MijnOverheid.nl

VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen biedt haar diensten steeds vaker digitaal aan. Via de eigen website, maar ook via de website MijnOverheid.nl. Hier ziet u in één oogopslag welke persoonlijke gegevens overheidsinstanties, zoals de gemeente, van u bijhouden.

Ook kunt u gebruik maken van de Berichtenbox, uw persoonlijke brievenbus voor berichten over bijvoorbeeld belastingzaken, toeslagen, kinderbijslag of het (bijna) verlopen van uw rijbewijs. Gemakkelijk (geen brieven meer die kwijtraken!), veilig, altijd beschikbaar en gratis. Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mail.

Berichten van de gemeente

Via de Berichtenbox kunt u al informatie over en aanslagen van de gemeentelijke belastingen ontvangen. Vanaf 8 maart 2018 is het ook mogelijk om de bevestiging van de door u opgegeven verhuizing via de Berichtenbox te ontvangen. Voorlopig ontvangt u ook nog een bevestiging op papier.
We zullen de komende tijd meer producten en diensten toevoegen, zodat wij u nog gemakkelijker van dienst kunnen zijn.

Aanmelden bij de Berichtenbox

U bent zo aangemeld: ga naar de website MijnOverheid.nl, klik op ‘Berichtenbox’ en onderaan de pagina op ‘Ga naar de Berichtenbox’. Log in met uw DigiD en vink aan dat u van de gemeente Vlissingen berichten wil ontvangen.
Ook aanmelden via uw telefoon is eenvoudig. Op de website MijnOverheid.nl krijgt u gelijk de melding  ‘Activeer uw MijnOverheid account’. Klik vervolgens op ‘inloggen’.

Lees ook:Verzending aanslagen gemeentelijke belastingen
Lees ook:Verloopt uw reisdocument?
Lees ook:MijnOverheid en Hulst
Lees ook:Sabewa: Let op vervaldata
Lees ook:Aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>