Man aangereden

KAPELLE – Een 73-jarige man uit Kapelle stak afgelopen donderdag omstreeks 16.00 uur de Dijkwelseweg in zijn woonplaats over. Halverwege de weg werd hij aangereden door een zwarte BMW, mogelijk uit de 1-serie. De bestuurder van deze auto heeft geen gegevens achtergelaten om eventuele schade te regelen, daarom is de politie op zoek naar hem.

Een getuige heeft de gewonde Kapellenaar van straat opgeraapt, geholpen en naar huis gebracht, maar ook hij heeft geen kenteken van de auto genoteerd. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

Haast

De bestuurder van de BMW is wel even gestopt, heeft gevraagd of het ging, vertelde vervolgens dat hij haast had en weg moest en is toen ook weer weggereden.

Er is wel een signalement van deze man bekend. Het betreft een man met een Indisch uiterlijk. Hij was vermoedelijk tussen de 45 en 55 jaar oud.

Getuigen of bestuurder gezocht

Mensen die het signalement in combinatie met de auto herkennen, of die meer informatie hebben over de aanrijding, worden verzocht zich te melden. Mocht de betreffende chauffeur zich herkennen in dit bericht, dan wordt ook hij verzocht zich bij de politie te melden. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via Whatsapp (06-1220 7006). Vermeld bij uw contact met de politie het zaaknummer 2018-055369.

Lees ook:Auto knalt tegen gevel
Lees ook:Politie zoekt aanrander in Middelburg!
Lees ook:Doorgereden na een ongeluk in Biervliet!
Lees ook:Kerkdiensten verstoord!
Lees ook:Doorrijder gezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>