Publieksprogramma Vleeshal: ‘Show Personality, Not Personal Items’

MIDDELBURG -  Voor elke nieuwe tentoonstelling in de Middelburgse Vleeshal Markt wordt een publieksprogramma ontwikkeld, in lijn met de inhoud van de tentoonstelling en ideeën van de deelnemende kunstenaar(s). Vandaag, zaterdag 10 maart houdt Vleeshalvanaf 19.00 uur  een publieksprogramma in het kader van de huidige groepstentoonstelling ‘Show Personality, Not Personal Items’.

Tijdens het publieksprogramma zal Nora Turato haar nieuwe performance ‘leaning is the new sitting’ voor de tweede keer opvoeren. Dit werk ontwikkelde zij speciaal voor de tentoonstelling, net als de filminstallatie met de gelijknamige titel – ook te zien in de Vleeshal Markt. Na de performance worden er twee films van de andere deelnemende kunstenaars vertoond: ‘SOLYALBA’ (2015) van Leda Bourgogne en ‘Dusk’ (2016) van Evelyn Taocheng Wang.
Aan tafel met Vleeshal!
23.03.2018, 19:00
Vleeshal Markt

Op vrijdag 23 maart 2018 organiseert Vleeshal voor de tweede keer een diner in haar Gotische tentoonstellingsruimte, te midden van de werken van Leda Bourgogne, Nora Turato en Evelyn Taocheng Wang. ‘Aan tafel met Vleeshal!’ wordt georganiseerd in het kader van het Vriendenprogramma, ter viering van de Vleeshal en haar achterban. Niet-Vrienden of toekomstige Vrienden zijn ook van harte uitgenodigd. Schuif aan bij het diner voor €40 (Vrienden of toekomstige Vrienden) of €50 (niet-Vrienden).

Aanmelden kan vanaf nu via [email protected]

Vleeshal POPPOSITIONS
19.04 – 22.04.2018

Brussel

In 2015 is Vleeshal gestart met haar nomadische programma, als een verlenging van het bestaande tentoonstellingsprogramma in Middelburg. Sindsdien ging Vleeshal samenwerkingen aan met Art Rotterdam, Amsterdam Art Weekend en het Spring Performance Festival, waar performances en werken van onder meer Les Trucs, Oceans Academy of Arts (OAOA), Simone Forti en Freddie Mercado werden getoond.In april 2018 zal Vleeshal voor het eerst deelnemen aan POPPOSITIONS met een solopresentatie van de Zweedse kunstenaar Andreas Arndt (1983). POPPOSITIONS, in 2012 opgericht als tegenhanger van de “mainstream” kunstbeurzen, is inmiddels uitgegroeid tot de toonaangevende alternatieve beurs voor hedendaagse kunst in Brussel. De zevende editie, getiteld ‘In Watermelon Sugar’, vindt plaats tijdens Art Brussels.

AGENDA (roteer scherm voor mobiele versie)
10.03, 19:0023.03, 19:00
14.04, 17:00

19.04 – 22.04
29.04, 14:00

Publieksprogramma ‘Show Personality, Not Personal Items’, Vleeshal Markt
Aan tafel met Vleeshal!, Vleeshal Markt
Opening solotentoonstelling Andrea Eva Györi, Vleeshal Markt
Vleeshal POPPOSITIONS, Brussel
SYDGL#17

Lees ook:Vleeshal: Show Personality, Not Personal Items
Lees ook:Activiteiten De Vleeshal
Lees ook:Terugblik Nieuwjaarsreceptie De Vleeshal
Lees ook:Traumatized Lemo in De Vleeshal
Lees ook:Teeth, Gums, Machines, Future, Society bij Vleeshal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>