Topmodel Kim Feenstra steunt Stichting Dierenlot

MIDDELBURG - Model, actrice en fotografe Kim Feenstra behoort al jaren tot de top in haar vak. Ze is kieskeurig als het aankomt op nieuwe opdrachten en de vele verzoeken die binnenkomen. Maar tegen Stichting Dierenhulp -ook actief in Zeeland- zei ze meteen ‘ja’. Kim is de nieuwe ambassadrice van deze non profit organisatie.

Stichting Dierenhulp zet zich al ruim 21 jaar in voor dieren in nood. Het voorkomen van dierenleed is een belangrijk speerpunt. Een aanpak bij de bron via sterilisaties heeft zich al die jaren bewezen. Waarbij voorlichting en bescherming van dieren eveneens belangrijke doelstellingen zijn.

 

Wij voelen ons vereerd dat Kim meewerkt

‘Wij voelen ons vereerd dat zij haar naam aan ons heeft verbonden en ze achter onze doelstellingen staat”, laat Stichting Dierenhulp weten. “Kim is een Nederlands topmodel maar haar naam is ook internationaal bekend. Dat ze haar naam aan ons verbindt zegt iets over de naam die Stichting Dierenhulp in al die jaren heeft opgebouwd. Met Kim aan de zijde van dieren hopen we dan ook te groeien zodat we nog meer dieren kunnen helpen”. Zegt initiatiefnemer Mark Erwin Vos van Stichting

Op de website www.dierenhulp.nl is meer te lezen over het vrijwilligerswerk dat Stichting Dierenhulp voor dieren doet. Zonder dure kantoren of directeuren zetten de vrijwilligers zich al ruim 21 jaar in dierenleed een halt toe te roepen en de relatie mens en dier als unieke relatie te belichten.

Lees ook:Colecteweek Dierenbescherming!
Lees ook:PvdD start internetactie tegen megastal Tholen!
Lees ook:Partij voor de Dieren in protest tegen Kerstcircus!
Lees ook:Terneuzen heeft begrip voor zorg over welzijn circusdieren!
Lees ook:Elk dier een mooie dierendag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>