Opening De Springplank

NIEUW – EN SINT JOOSLAND – Dorpswethouder Johan Aalberts opent dinsdag 13 maart om 15.00 uur het nieuwe onderkomen van vereniging ‘De Springplank’ en de speeltuinvereniging in Nieuw- en Sint Joosland.

Basisschool De Lonneboot in Nieuw- en Sint Joosland groeit. Om het ruimtegebrek van De Lonneboot op te lossen, geeft de gemeente het gebouw ernaast, waar De Springplank huisde, aan de school. Daarin komen twee nieuwe leslokalen. Voor De Springplank is een nieuw onderkomen gezocht.

Met name voor de biljartclub was dit geen eenvoudige opgave. In goed overleg met de gebruikers heeft de gemeente Middelburg voor een onderkomen gezorgd in de vorm van units. Die zijn geplaatst in de speeltuin aan de Akenstraat. De Springplank en de speeltuinvereniging maken samen gebruik van de units. Een mooie nieuwe ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Lees ook:Gaslek verpest Oud & Nieuwfeest!
Lees ook:Bijeenkomsten over Trekdijk Nieuw- en Sint Joosland
Lees ook:Jochie gewond na val van draaimolen!
Lees ook:Weer dode bij ongeval!
Lees ook:Kat beschoten in Nieuw- en Sint Joosland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>