Dodelijk ongeval Nieuw- en Sint Joosland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een 57-jarige man uit Vlissingen is maandagochtend  ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland om het leven gekomen na een eenzijdig verkeersongeval.

Het ongeval vond plaats rond 07.10 uur op de A58 richting Middelburg en de verbindingsweg N57. De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde naast een sloot. Voorbijgangers en ambulancemedewerkers verleenden eerste hulp aan de automobilist maar dit mocht helaas niet baten. De bestuurder overleed ter plekke. Verkeersanalisten van de politie hebben op de plaats van het ongeval onderzoek gedaan naar de toedracht . De weg is hiervoor enige tijd afgesloten geweest.

 

 

Lees ook:Motorbegeleider wielrenners dodelijk verongelukt
Lees ook:Arnemuidenaar (25) dodelijk verongelukt!
Lees ook:Fietser dood na val
Lees ook:Gaslek verpest Oud & Nieuwfeest!
Lees ook:Jochie gewond na val van draaimolen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>