Veroorzaker aanrijding Kapelle bekend

 

KAPELLE – Zeeland.Blog publiceerde onlangs een bericht over een aanrijding met letsel waarbij de veroorzaker zou zijn doorgereden. Het betrof een aanrijding tussen een automobilist en een 73-jarige man op de Dijkwelseweg. Wij vroegen toen om hulp van getuigen.

Door de aandacht die het bericht in de media heeft gehad heeft de veroorzaker van de aanrijding zich bij de politie gemeld. Het betreft een 58-jarige man uit Bodegraven. Met hem is een afspraak gemaakt voor verhoor. Dat gaat later deze week plaatsvinden.

Lees ook:Doorrijder meldt zich
Lees ook:Baas gedumpte hond gevonden!
Lees ook:Doorrijden na crash!
Lees ook:Doorrijder na aanrijding in Middelburg!
Lees ook:Doorrijden na aanrijding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>