65-jarigen gratis naar Watersnoodmuseumjarigen

OUWERKERK – Mensen die in 1953 geboren zijn, kunnen op zaterdag 9 juni, woensdag 11 juli, vrijdag 10 augustus & zondag 16 september gratis deelnemen aan een programma in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk dat speciaal voor hen is samengesteld. Als aandenken aan hun bezoek krijgen deze 65-jarigen een geschenk, ter herinnering aan de ingrijpende gebeurtenis die plaatsvond in hun geboortejaar.

Lees ook:Watersnoodmuseum bestaat tien jaar
Lees ook:Helikoptervluchten Watersnoodmuseum
Lees ook:Reizende expositie 150 jaar Rode Kruis in Watersnoodmuseum
Lees ook:Watersnoodmuseumbus gaat voor het eerst op pad
Lees ook:Toneelvoorstelling Stormkracht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>