Politie pakt mannen op en start ‘uitpraatprocedure’

WOLPHAARTSDIJK - Agenten hebben donderdagochtend  aan de Muidenweg in Wolphaartsdijk twee mannen aangehouden. Het duo, een 21-jarige Middelburger en een 20-jarige man uit Goes, wordt verdacht van poging inbraak bij een vakantiewoning op het nabijgelegen vakantiepark.

Een alerte getuige belde rond 8.40 uur de politie toen hij de twee verdachten zag lopen. Omdat de getuige aangaf dat de mannen mogelijk gewapend waren zijn er direct verschillende eenheden van de politie naar de melding toegestuurd. De twee verdachten zijn uiteindelijk op de parkeerplaats van het park aangehouden. Ze zaten op dat moment in een auto. Vanwege de mogelijke aanwezigheid van een vuurwapen zijn ze met behulp van de uitpraatprocedure aangehouden. De politie onderzoekt de zaak. Een van de mannen had inbrekerswerktuig op zak. Dit is in beslag genomen, ook werd de auto waarin de verdachten zaten in meegenomen voor onderzoek. Het tweetal is vastgezet.

 

Lees ook:“Man met vuurwapen”!
Lees ook:Mogelijke inbrekers opgepakt in Kapelle!
Lees ook:Verkeersruzie: arrestatie!
Lees ook:Arrestatieteam valt Terneuzens huis binnen: 3 mannen in de boeien!
Lees ook:Arrestaties na diefstal en bedreiging met vuurwapen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>