Wintertip (22): Maak een fotoboek van uw mooiste winterfoto’s

MIDDELBURG – Het duurt niet lang meer en dan breekt de lente aan. Wij hebben een bijzondere winter gehad. Met redelijk warme mooie dagen, waarvan wij dachten dat de bloemen veel te vroeg zouden gaan bloeien. En in het staartje kwam opeens de winter. Met ijzige koude en zelfs sneeuw. Als u foto’s van deze winter heeft is het wellicht leuk om daar een mooi fotoboek van te maken. Zodat u af en toe eens kan terugkijken naar deze opvallende winter.

Lees ook:Wintertip (11): Vaarwel winter!
Lees ook:Zorg voor elkaar in barre winterweek
Lees ook:Iedereen veegt zijn eigen (sneeuw)stoepje schoon!
Lees ook:Veel kritiek op Zeeuwse sneeuwopruimers
Lees ook:Sneeuw zorgt naast overlast ook voor plezier!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>