Zeeuws weekendweer met twee gezichten

VLISSINGEN – De lokale bevolking en toeristen maken wat mee wat het weer betreft in Vlissingen en wellicht ook elders in Zeeland. Vrijdag was het in Vlissingen lente-achtig en kon je nog op het terras zitten, of heerlijk over de soms zonnige boulevard en door de stad wandelen. Inmiddels is het zaterdag en heeft het gesneeuwd. De stad ziet er natuurlijk weer totaal anders uit…

Lees ook:Domburg blijft favoriet!
Lees ook:Heerlijke zomer!
Lees ook:Zonnig Vlissingen!
Lees ook:Zonnige boulevard!
Lees ook:De plek (12)…Boulevard, Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>