Belastingaanslag niet ontvangen? Check uw berichtenbox

TERNEUZEN - Inwoners uit de gemeente Terneuzen hebben recentelijk de belastingaanslag van Sabewa Zeeland ontvangen. Wie zich heeft aangemeld voor de Berichtenbox op MijnOverheid, ontvangt de belastingaanslag enkel digitaal.

Heeft u nog geen belastingaanslag van Sabewa Zeeland per post ontvangen? Dan heeft u de belastingaanslag wellicht via de Berichtenbox van MijnOverheid ontvangen. De Berichtenbox vindt u op mijnoverheid.nl. U kunt daar inloggen met uw DigiD-inlognaam en –wachtwoord. Onder Instellingen vinkt u aan van welke organisaties u digitale post wilt ontvangen. Ook kunt u aangeven of u een melding per e-mail wilt ontvangen op het moment dat er een nieuw bericht in de Berichtenbox is geplaatst. In het menu-onderdeel Berichtenbox vindt u de correspondentie van de aangevinkte organisaties.

Betaling 
De betaling van de termijnbedragen regelt u zelf door een machtiging voor automatische incasso af te geven of door zelf het bedrag over te maken vóór de genoemde vervaldata. De vervaldata staan rechtsboven op het aanslagbiljet. Bij een automatische incasso wordt het bedrag in negen termijnen afgeschreven.

Communicatie vervaldata 
Als extra service attendeert Sabewa Zeeland u op vervaldata via www.sabewazeeland.nl en Twitter @SaBeWaZeeland. Dit om te voorkomen dat u te laat betaalt en daardoor met extra kosten te maken krijgt.

Lees ook:Gecombineerde belastingaanslagen Sabewa
Lees ook:Sabewa: Let op vervaldata
Lees ook:Belastingaanslag op de mat!
Lees ook:Belastingaanslag Sabwea!
Lees ook:Belastingaanslagen komen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>