Kinderburgemeester Lara van Son trakteert stemmers

KAPELLE – De dag van de gemeenteraadsverkiezingen, woensdag 21 maart, worden stemmers op gezonde fruitsmoothies getrakteerd door de Kapelse kinderburgemeester Lara van Son. De kinderburgemeester is van 07.30 tot 08.30 uur aanwezig op het stembureau CBS De Hoeksteen in Wemeldinge. De smoothies worden door Lara zelf gemaakt.

Het idee om gezonde fruitsmoothies aan te bieden komt van Lara zelf en sluit aan bij haar plannen om zich als kinderburgemeester hard te maken voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Lara heeft ervoor gekozen om fruitsmoothies op het stembureau van CBS De Hoeksteen te maken zodat ouders én kinderen zich bewust worden van het belang om goed en gezond te ontbijten.

Lara heeft de gemeente en haar leeftijdsgenootjes opgeroepen om haar goede voorbeeld te volgen. Als gevolg daarvan wordt er namens de gemeente Kapelle op ieder stembureau een kist appels neergezet (op = op). Op sommige stembureaus worden de appels uitgedeeld door schoolkinderen.

Lees ook:Stembus en pop up-stembureau
Lees ook:Stembus en pop up-stembureau
Lees ook:Feest van de democratie in Kapelle met de StemBus!
Lees ook:Dagje inzetten voor de verkiezingen?
Lees ook:Nieuwsjaarsreceptie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>