Overeenkomst Hulster project

HULST – Wethouder Diana van Damme – Fassaert – zette afgelopen week namens de gemeente Hulst – een handtekening onder een overeenkomst voor deelgebied 4 van het project De Nieuwe Bierkaai. Deelgebied 4 is de voormalige locatie van het postkantoor. De overeenkomst wordt gesloten met Carédo-comfortwonen B.V. Deze BV richt zich op het ontwikkelen van appartementen, waarin senioren in een comfortabele, veilige en aangepaste omgeving gebruik kunnen maken van service, diensten en zorg op maat.

In de overeenkomst spreken partijen met elkaar af dat de ontwikkelaar een bouwplan opstelt dat bestaat uit maximaal 45 comfortwoningen (woon-zorg-appartementen) en zorggerelateerde voorzieningen op de begane grond. De gemeente houdt de betreffende grond voor de ontwikkelaar beschikbaar. Pas nadat de gemeente het bestemmingsplan heeft aangepast en een vergunning voor het bouwplan van de ontwikkelaar heeft verleend, wordt een verkoop-overeenkomst gesloten om de grond aan de ontwikkelaar over te dragen.

De ontwikkelaar is voornemens om voortvarend aan de slag te gaan met het opstellen van de benodigde bouwplannen. De planning is om voor de zomer 2018 overeenstemming te bereiken over een ontwerp bouwplan. Voor eind 2018 wil men het bestemmingsplan hebben aangepast en een vergunning voor het bouwplan hebben verleend. In 2019 kan dan de grond worden overgedragen en worden gestart met het bouw- en woonrijp maken van de locatie.

Lees ook:Beweging in de Bierkaai: overeenkomsten ondertekend
Lees ook:Nieuwbouw Hulst
Lees ook:Overeenkomst Hulst & De Bourdondiër!
Lees ook:ALDI Hulst verhuist!
Lees ook:Middelburg blij met nieuw hotel aan Veerse Meer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>