Verkiezingscafé

GOES – Het restaurant van het Goese Stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan is woensdag 21 maart omgetoverd tot een gezellig verkiezingscafé.

Alle uitslagen van de 22 stembureaus komen hier binnen en worden op volgorde van binnenkomst bekend gemaakt. De stembureaus sluiten om 21.00 uur. De stemmen worden handmatig geteld en daarom verwachten we de eerste uitslagen rond 22.00 uur.

Ongetwijfeld zullen veel kandidaten van de Goese politieke partijen aanwezig zijn. Via televisieschermen zijn de landelijke en Zeeuwse uitslagen te volgen. U bent van harte welkom in het Verkiezingscafé in het Stadskantoor (ingang Hollandiaplein)!

Presentator van deze avond is Helge Prinsen

Lees ook:Verkiezingscafé Borsele
Lees ook:Goes: Volg met ons de uitslag van de verkiezingen!
Lees ook:Vierkiezingsuitslagen Goes
Lees ook:Bijwonen uitslagenavond verkiezingen
Lees ook:Uitslag gemeenteraadsverkiezingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>