Scooterrijdster rijdt door na aanrijding

VLISSINGEN – Een 88-jarige vrouw is dinsdagavond 27 maart gewond geraakt bij een verkeersongeval. Ze is overgebracht naar een ziekenhuis. De scooterrijdster is na de aanrijding doorgereden. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

De vrouw fietste rond 18.50 uur op de Steengrachtstraat toen zij werd aangereden door een bromfiets. De vrouw en de scooterbestuurster en bijrijder vielen. Het slachtoffer is door een omstander opgevangen en heeft de hulpdiensten gebeld. De bestuurster van de scooter is vervolgens weggereden zonder haar identiteit kenbaar te maken. De politie is op zoek naar haar. Volgens een getuige zou het gaan om een beige scooter. De bestuurster is ongeveer 20 jaar en heeft donker haar.

 

Tips?

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Lees ook:Scootercrash: betrokken auto rijdt door
Lees ook:Vechten bij verkeersruzie!
Lees ook:Aanrijding Terneuzen
Lees ook:Vrouw overvalt juwelier Goes!
Lees ook:Fietster gewond na crash met auto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>