Project gebruik gemeentegrond

DOMBURG – Op veel plaatsen gebruiken bewoners een stukje gemeentegrond zonder dat hier afspraken over zijn gemaakt. Vaak zijn bewoners zich hiervan helemaal niet bewust. Wij brachten het grondgebruik in kaart. Tijdens het project maken we afspraken met de betreffende bewoners.

Gemeentegrond is bedoeld voor algemene voorzieningen. Alle inwoners maken er gebruik van. Denk aan wegen, leidingen of aan openbaar groen. Groen- en reststroken zijn stroken grond van de gemeente zonder een functie die grenzen aan een woonperceel. Deze stroken grond zijn bijvoorbeeld niet belangrijk voor de verkeerssituatie of het straatbeeld. Deze stroken grond kunnen de inwoners in sommige gevallen kopen.

Informatieavond op 4 april 2018

We starten in de kernen Aagtekerke, Biggekerke, Grijpskerke en Meliskerke. Op woensdag 4 april om 19.15 uur geven we uitleg over het project Grondgebruik in Ons Huis aan de Burgemeester Adelaarstraat 26 in Meliskerke.  Wij geven tijdens deze informatieavond een toelichting op het project en aanwezigen kunnen algemene vragen stellen. Wij gaan op deze avond niet in op individuele situaties.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het Project Grondgebruik? Bekijk dan de projectpagina. Ook kunt u bellen met het projectteam Grondgebruik via telefoonnummer (0118) 555 281 of een e-mail sturen naar [email protected].

Lees ook:Postcodestroom Grijpskerke
Lees ook:Nieuwbouw Hulst
Lees ook:Informatieavond OV Tholen!
Lees ook:Maatschap Treur wint Groene Innovatieprijs
Lees ook:Gastvrij parkeren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>