Op naar de 50 (1): Het magische jaar !


VLISSINGEN – Op 31 januari 2012 hoop ik mijn vijftigste verjaardag te vieren. Vanaf nu zullen enkele gastschrijvers en ik vijftien weken lang stilstaan bij het Abraham zien. Hoe beleef ik dat vanuit Zeeland en waarom is het zo’n magisch iets? Het jaar er naartoe vind ik trouwens ook erg magisch…

Dat had ik niet verwacht. Ik had weliswaar op mijn laatste verjaardagstaart Bakker Piet Daane een zinspeling laten maken dat ik op weg ben naar de 50. En vanaf dat moment heb ik leuke gedachtes. Geen moment heb ik gedacht: Oei, ik word oud.

Ik overdenk alle leuke dingen die ik ooit heb meegemaakt, ik sta stil bij de mooie dingen in het leven en verheug mij op het feest dat komen gaat!

Er zijn verschillende prettige veranderingen. En hoewel ik geen ijdeltuit ben is mijn ego de afgelopen periode behoorlijk gestreeld. Zo hoorde ik van de week op de Middelburgse Markt een bekende tegen mij zeggen: “Jij bijna 50? Dat is helemaal niet aan je te zien!.”

Lees ook:Op naar de magische vijftig!
Lees ook:Donorweek!
Lees ook:De beste (Zeeuwse-)wensen!
Lees ook:Mieke: Ik heb mijn vent Frans na 30 jaar op Kerstavond het huis uitgezet!
Lees ook:Kerstouders in de stemming!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Op naar de 50 (1): Het magische jaar !

 1. Diane

  Hallo Zwagertje,

  Als Ceremoniemeesters maak ik het van dichtbij mee dat je 50 wordt.
  Een echte mijlpaal,de voorbereidingen zijn dan ook in volle gang.
  Het is ook wel wat, om het Halve Eeuwschap te mogen bereiken.

  De voorpret is al aanwezig en het aftellen begonnen,…………….
  nog maar………… 108 DAGEN !!!!!!!!!!!!!!

  We hebben er zin in!

  groetjes van je schoonzus

    /   Reply  / 
 2. Rene

  Ach 50…..voor mij alweer geschiedenis.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>