Op naar de 50 (4): (Vader) Abraham op visite!


VLISSINGEN – Op weg naar mijn vijftigste verjaardag ben ik in Zeeland en daarbuiten eens gaan snuffelen naar wat er allemaal te doen is rond de 50ste verjaardag. Het Abraham zien dus! Een hele leuke is de enige echte Vader Abraham op je feestje krijgen!

Maar dat is natuurlijk niet gratis. Pierre Kartner die uiteraard bekend is als Vader Abraham, komt op verzoek het feest van een vijftigjarige leuker maken. Hij overhandigt een Abraham Zien-pakket met onder andere een oorkonde, mosterd, een kaars, pet en het Abraham of Sarah-lied.

En hij zingt enkele van zijn grootste hits speciaal voor de jarige en diens familie. Dat feestje kost wel zo’n 3500 euro. Daarbij zit het geluid en een technicus. Want alleen met zijn gitaar zal Vader niet snel naar zo’n feestje gaan.

Lees ook:Op naar de 50 (14): Het Abraham lied!
Lees ook:Op naar de 50! (3): Abraham en de mosterd!
Lees ook:Op naar de 50 (13): Kom maar op met die pop!
Lees ook:Op naar de 50 (15 en slot): De uitsmijter!
Lees ook:Zeeuwen opgepast! Vader Abraham & De Mosselman komen eraan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>