Op naar de 50 (10): Stefan en Linda!


VLISSINGEN – Bij de herinneringen aan de jaren voordat ik 50 werd, horen natuurlijk ook de kinderen van mijn broer René. Dat zijn Stefan en Linda. En vandaag de dag heb ik een leuk contact met die twee! Vanuit Zeeland zoek ik contact met ze en dat zijn plezierige momenten!

Ik weet nog goed dat ik op een dag besloten had om de perfecte oom te gaan uithangen. Ik zou regelmatig op stap gaan met de toen nog kleintjes Stefan en Linda. Ik dus met die twee in de trein en dat vond vooral Stefan prachtig en vervolgens met zijn drieën de dierentuin in. Lekker apies, leeuwen en olifanten kijken. En uiteraard friet eten en limonade drinken…
Hoewel ik het mij serieus had voorgenomen zijn er daarna niet veel uitstapjes meer met ze geweest. Wel een familiebezoek in 2010 aan de Apenheul bij Apeldoorn. Dat haalde natuurlijk weer herinneringen boven…
Ik ben trouwens apetrots op Stefan en Linda. Stefan is net als ik een schrijver en maakt vooral artikelen over aquariumvissen. Dat doet hij naast zijn dagelijkse werk. Linda geeft les en studeert.
Het gaat dus goed met die twee en ze hebben elk flink verkering. Stefan met Debra en Linda met Jasper. Dat ze zo goed zijn terecht gekomen, geeft mij een goed gevoel. En ook zij vieren mijn 50ste verjaardag mee!

Lees ook:Op naar de 50 (13): Kom maar op met die pop!
Lees ook:Geert Wilders belaagd door Terneuzense Linda!
Lees ook:Wintertip (11): Vaarwel winter!
Lees ook:Op naar de 50 (5): Ukkie promoot Ajax tijdens vakantie!
Lees ook:Eindelijk mooi weer!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Op naar de 50 (10): Stefan en Linda!

  1. Rene

    Leuk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>