Op naar de 50 (12): Vlaamse-reus-dwerg-konijntje!


VLISSINGEN – Als kleine jongen kwam ik dolgraag op de boerderij in Loenersloot en bij mijn lievelingoom Ben en lievelingstante Ankie in Arnhem. Nu jaren later in Vlissingen denk ik er vaak aan terug. Zeker met mijn 50ste verjaardag op komst is het tijd om de herinneringen met ome Ben en tante Ankie op te halen. En dat begon allemaal met een lief piepklein dwergkonijntje!

Ik had tante Ankie beloofd om vanaf de boerderij een schattig dwergkonijntje mee te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Maar nadat ik van Gelderland weer naar de provincie Utrecht was vertrokken, groeide het dwergkonijntje en groeide en groeide! Op het laatst paste dikzak amper nog in zijn hok.
Nee, ik had helemaal geen dwergkonijntje voor mijn tante meegenomen, maar een heuse Vlaamse Reus! Inmiddels gaan er ook verhalen de ronde dat het Vlaamse-reus-dwerg-konijntje de schooljuf van één van haar kinderen in de bil heeft gebeten!

Lees ook:Op naar de 50 (11): Winterviolen!
Lees ook:Vaarwel asbak! (3): De gewenning
Lees ook:Op naar de 50 (6): Marcel het erwtensoepkind!
Lees ook:Paasrennen op de Vlissingse boulevards
Lees ook:Wat een streken (14 en slot): Utereg me stadsie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>