Op naar de 50 (13): Kom maar op met die pop!


VLISSINGEN – Terwijl ik braaf in Vlissingen aan het werk ben, zijn mijn familieleden achter mijn rug om allerlei dingen aan het bedenken om mij te verrassen tijdens mijn 50ste verjaardag! “Ik wil er vooraf niets van weten, zolang jullie maar wel voor een Abraham-pop zorgen”, grap ik telkens weer!

En dat komt omdat ik altijd dacht als er weer zo’n half gelukte pop in een tuin stond: Belachelijk! Dat moeten ze bij mij later nooit doen. Maar nu voor mij het halve eeuw bijna is aangebroken denk ik zoiets van: Kom maar op met die pop!
Bij het Abraham en Sarah zien zijn er trouwens allerlei gadgets in trek. Natuurlijk de Abraham mosterd, maar ook petjes, T-shirt, spandoeken, en felicitatieboeken.

Op het internet is er heel veel te vinden. Met name online-feestwinkels verkopen borden met grappige teksten en vooral het cijfer 50! En die is weer in alle soorten en maten verkrijgbaar. Het verkeersbord 50 doet het goed, maar tegenwoordig gaat het veel verder.
Dus ik ben zeer benieuwd waarmee ze mij straks verrassen!?!

Lees ook:Op naar de 50 (4): (Vader) Abraham op visite!
Lees ook:Op naar de 50 (14): Het Abraham lied!
Lees ook:Op naar de 50! (3): Abraham en de mosterd!
Lees ook:Op naar de 50 (2): Wat betekent Abraham zien?
Lees ook:Op naar de 50 (15 en slot): De uitsmijter!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Op naar de 50 (13): Kom maar op met die pop!

  1. Rene

    Laat het allemaal maar op je afkomen die dagen broer.
    You will be suprised.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>