Haalt Pasen Kerstmis in?

MIDDELBURG – Zeeland maakt zich op voor Pasen! En net als in de rest van ons land is hier de trend: kopen, kopen, kopen! Pasen begint verdacht veel op kerstmis te lijken! Gaat Pasen uiteindelijk Kerstmis qua populairiteit inhalen?

In de woonkamer worden de paastakken steeds voller met versieringen en ook allerlei andere paasgadgets vinden een plaats. De ontbijt-, lunch- en dinertafels moeten natuurlijk vol komen te staan met allerlei lekkernijen. Dus gaan wij massaal vandaag (zaterdag) nog even in de rij staan bij de lokale supermarkt of speciaalzaak. En tijdens de paasdagen doen we uiteraard leuke dingen. Op de boulevard van Vlissingen is er voor de zevende keer een grote paasmarkt op zondag 31 maartl, 1e Paasdag. Er komen 150 kramen met onder andere sieraden, kleding, vis, boeken, strandlakens, lederwaren en poffertjes! Van 10.00 tot 17.00 uur. Bij de diverse attracties van ZEP Middelburg zijn tijdens de paasdagen hele leuke dingen te doen. En dan zijn er tweede paasdag volop mogelijkheden om tuincentra en meubelzaken te bezoeken. Dus…Zalig Pasen!

Lees ook:Zeeland maakt zich op voor Pasen!
Lees ook:Paasmarkt Vlissingen!
Lees ook:Paasmarkt is vandaag op Vlissingse boulevard!
Lees ook:Vandaag Paasmarkt
Lees ook:Pasen nadert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>