Man bonkt raam kapot en klimt woning doodsbange vrouw binnen

MIDDELBURG – Het zal je maar gebeuren, staat er rond middernacht een wildvreemde vent op de ramen van je huis te bonken. Tot overmaat van ramp breekt de ruit en klimt hij doodleuk naar binnen. Het overkwam vannacht een vrouw in Middelburg. 

De bewoonster van een woning aan de Driewegenhof kreeg de schrik van haar leven toen de kerel die zij niet kende haar huis binnendrong. De doodsbange vrouw sloot zich op in een kamer en belde de politie. Die had vervolgens geen enkel probleem om de indringer in de kraag te vatten. Die lag namelijk prinsheerlijk in de woning te pitten. Het gaat om een 35-jarige Middelburger. Wat hem bezielde, is de politie nog niet duidelijk. De man heeft inmiddels nieuw onderdak gekregen: een cel in gevangenis Torentijd.

Lees ook:Vrouw (82) mishandeld!
Lees ook:Oma slachtoffer babbeltruc!
Lees ook:Vrouw mishandeld!
Lees ook:Vriendin mishandeld!
Lees ook:Ex dringt woning 24-jarige vrouw binnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Man bonkt raam kapot en klimt woning doodsbange vrouw binnen

  1. Marie

    Wat een bijzonder verhaal zeg. Vervelend voor de mevrouw dat ze zo bang is geworden en dat haar raam nu gebroken is. Gelukkig had de man geen kwade bedoelingen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>