Veertien arrestaties na meldingen bij drugsoverlastlijn

TERNEUZEN – Enkele meldingen bij de Zeeuws-Vlaamse Drugsoverlastlijn hebben geleid tot de aanhouding van veertien mensen.

In september kwamen via de overlastlijn van Bureau Houdgreep veel meldingen binnen van vermoedelijke drugshandel vanuit een woning aan de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen.  De politie startte daarop een onderzoek.
Begin deze maand kwam de politie in actie, zo werd vandaag bekendgemaakt. Veertien mensen werden in de kraag gevat. De twee hoofdverdachten zijn mannen van 18 en 25 uit Den Haag. De twaalf andere verdachten zijn afnemers van drugs. Zij hebben allemaal verklaringen afgelegd en zijn inmiddels weer op vrije voeten. De twee Hagenaars zitten nog wel vast en worden verdacht van handel in cocaïne en heroïne.

Lees ook:Oplettende buurtbewoner voorkomt inbraak!
Lees ook:Politie pakt haveninbreker op
Lees ook:Snelle arrestatie inbrekers!
Lees ook:Arrestaties drugshandel!
Lees ook:Schietpartij in huis boven Middelburgs café: 3 arrestaties!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>