Politie stopt wagen vol wiet

POORTVLIET/LEPELSTRAAT – Surveillerende agenten van de politie Zeeland hoefden gisteravond in Poortvliet alleen maar hun neus te volgen om een auto vol drugs te vinden. Toen ze er een auto naderde, kwam er zo’n hennepwalm vanaf dat ze de achtervolging inzetten.

Op de Heenweg in Lepelstraat kreeg de bestuurder van de wietwagen een stopteken. In de auto troffen de agenten maar liefst negen vuilniszakken met hennepplanten aan. De vijf inzittenden, een 20-jarige man uit Bergen op Zoom, een 23-jarige vrouw ook uit Bergen op Zoom, een 38-jarige man uit Steenbergen, een 45-jarige man uit Steenbergen en een 25-jarige vrouw uit de gemeente Tholen, zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau.

 

Lees ook:Crash: gewonden!
Lees ook:Gewonden bij ongeval Poortvliet!
Lees ook:Weer overvaller gepakt!
Lees ook:Polen met inbrekersspullen gepakt!
Lees ook:Crash tussen auto en fietser in Poortvliet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>