Meppen om vijf euro

 

MIDDELBURG – Het niet willen uitlenen van vijf euro voor een weddenschap is in de nacht van zaterdag op zondag aan de Walensingel in Middelburg uitgelopen op een ordinaire meppartij.

De klappen uitdeler is een 35-jarige Middelburger. Hij heeft een inwoner van Veere (20) gegrepen die na een bezoekje aan de kroeg naar zijn auto terugkeerde. Op het moment dat hij huiswaarts wilde rijden is de 20-jarige aangesproken door de Middelburger. Hij wilde vijf euro van hem voor de weddenschap die hij met een ander had afgesloten. Na de weigering van de inwoner van Veere is de Middelburger uit kwaadheid gaan slaan.

Lees ook:BEROVING IN HET BEJAARDENHUIS!!!
Lees ook:Auto inbreker na achtervolging gepakt…
Lees ook:Wietdeal is diefstal!
Lees ook:Politie: City of Dance verloopt rustig!
Lees ook:Scooter crasht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>