Schietgrage gastjes gepakt

POORTVLIET – De politie heeft zaterdag drie ventjes aangehouden die om zich heen schoten in het bos van Poortvliet.

Agenten zagen een jochie met een geweer rennen en zijn hem achterna gegaan. Eerst ging het schuttertje er als een haas vandoor, maar liep zich uiteindelijk klem in de armen van een politieman. Twee van de jongens zijn vijftien en een derde is zestien jaar oud uit Tholen. Het pistool is in beslag genomen en er komt technisch onderzoek op het wapen. De pa’s en ma’s weten inmiddels van het schietavontuur van hun koters.

Lees ook:Mannen stelen diesel uit vrachtwagen!
Lees ook:Mishandeling politieagent!
Lees ook:Dronken achter het stuur…
Lees ook:Grote brand in loods Poortvliet: asbest vrijgekomen!
Lees ook:Man heeft vuurwapen en wietkwekerij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>