‘Stoere’ tasjesrover plukt bejaarde met rollator kaal

ZAAMSLAG – Stoer hoor, de tas van een 84-jarig oudje uit haar rollator jatten om vervolgens de rekening van de oude dame te plunderen. Een tasjesrover had er in Zaamslag blijkbaar geen enkele moeite mee om een weerloze bejaarde financieel kaal te plukken.

De vrouw liep gistermiddag in de Molenstraat in het Zeeuws-Vlaamse plaatsje Zaamslag. Ze had haar tas in haar rollator gelegd en die bedekt met een jas. Van de andere kant kwam en man aangelopen die doodleuk de jas optilde en er met de tas vandoor ging. Eenmaal thuis liet de vrouw haar bankpas meteen blokkeren. Te laat, want de dief had al enkele honderden euro’s van de rekening gehaald.

Lees ook:Vrouw (92) beroofd!
Lees ook:Kale oplichter babbelt oma armer!
Lees ook:Poging straatroof!
Lees ook:Krasse bejaarde zet achtervolging in op tasjesrover
Lees ook:Vrouw beroofd in Vlissingse Bonedijksestraat

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Stoere’ tasjesrover plukt bejaarde met rollator kaal

  1. de schoolmeester

    Iemand die een dergelijk soort stoere bink mag van mij gepast geweld gebruiken. En van mij mag dit begrip heel ruim opgevat worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>