Supersnelle bromfiets van de weg geplukt!


LEWEDORP / THOLEN – Politie Zeeland heeft woensdag 6 april een bromfietscontrole gehouden in Lewedorp en Tholen.

Op beide locaties werd gebruik gemaakt van een ‘rollentestbank’ waardoor het vermogen van de bromfietsen kan worden gecontroleerd. Tussen 07.30 uur en 09.30 uur vond de controle plaats op de Postweg in Lewedorp. Op deze locatie zijn 16 bromfietsers gecontroleerd. 4 van hen bleken teveel vermogen te hebben. Bij 1 bromfiets werd 90 km/u gemeten. Hierna werd de controle verplaatst naar het industrieterrein ‘Welgelegen’ in Tholen. Tijdens deze verplaatsing onderzocht de verkeerspolitie de toedracht van een ongeval op de Grensweg in Rilland waarbij een traktor met aanhanger was geschaard en 1 persoon licht gewond was geraakt. Op het industrieterrein werden 9 bromfietsers gecontroleerd. Hier bleken 2 bromfietsers teveel vermogen te produceren. 1 bromfietser had het kinbandje van zijn helm niet vastgemaakt en 1 bromfietser bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Bij enkele bestuurders van passerende personenauto’s werden ook overtredingen geconstateerd: 5x het niet dragen van een gordel en 1x niet handsfree bellen.

Lees ook:Sniffer debuteert tijdens politiecontrole Goes!
Lees ook:Man steelt aanhanger!
Lees ook:Verkeerscontrole!
Lees ook:7 drankrijders Zeeuws-Vlaanderen gepakt!
Lees ook:Bloedproef afgenomen bij bromfietser na ongeluk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>