Wegmisbruikers gepakt


VROUWENPOLDER – Afgelopen zondag heeft politie Zeeland in het kader van de overlast door motoren een controle gehouden in de gemeentes van Walcheren, Terneuzen en Goes.

Bij de controle zijn drie rijbewijzen ingevorderd. Dit gebeurde op de Polredijk in Vrouwenpolder (117 km/u waar 60 km/u is toegestaan), op de Ritthemsestraat in Ritthem (meer dan 150 km/u waar 80 km/u is toegestaan) en op de Europaweg noord in Nieuwdorp (meer dan 160 km/u waar 80 km/u is toegestaan).
Van een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Veere is, aan de Grijpskerkseweg in Oostkapelle, zijn rijbewijs ingevorderd omdat hij met 80 km/u over het fietspad reed.Twee motorrijders zijn bekeurd voor het overschrijden van de doorgetrokken streep, één motorrijder is bekeurd voor een overschrijding van 44 km/u.

Deze actie zou zo in Wegmisbruikers passen. Eerdere uitzending:

Lees ook:Scheurbelg moet stoppen
Lees ook:Motorrijder raakt rijbewijs kwijt in Westkapelle!
Lees ook:Snelheidsmaniak moet snel rijbewijs inleveren!
Lees ook:Lekker scheuren = lekker betalen!
Lees ook:Dronken slingerende hardrijder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>