Amokmakers de cel in


CLINGE – Maandagochtend vond op het Woestijneplein in Clinge een ruzie plaats tussen twee groepen. De politie stelt een onderzoek in om te achterhalen wat er is gebeurd. Hierbij zijn tussen 11.35 en 13.25 uur drie mannen in de leeftijd van 28, 30 en 57 jaar in hun woning op het Woestijneplein aangehouden. Ze worden verdacht van diverse overtredingen zoals bedreiging, vernieling en het voorhanden hebben van hennep.

De verdachten zijn naar Torentijd in Middelburg gebracht waar ze nader worden gehoord. Tijdens een huiszoeking is een wapen aangetroffen en in beslag genomen.

Lees ook:Drugs in woning gevonden: 5 mannen gearresteerd!
Lees ook:Dreigende drugsbezitter!
Lees ook:Pistool gevonden
Lees ook:Arrestatie wapenbezit!
Lees ook:Man wil aangifte doen: maar eindigt in de cel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>