Meer details over verdrinking Hulst!


HULST – In het water (Zandput) langs de Zoutestraat is zondag rond 18.30 uur een man aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om een 64-jarige man uit Hulst.

Een echtpaar liep te wandelen langs de Zandput en zag iets in het water drijven, bleek te gaan om een persoon. De man is het water ingegaan en heeft het slachtoffer aan de kant getrokken en is gelijk begonnen met reanimeren. Zijn vrouw belde ondertussen 112. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse en namen de reanimatie over maar dit heeft niet meer mogen baten. Het slachtoffer overleed. Door duikers is in het water ook nog gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar er werd niets aangetroffen. Door de politie is ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Hieruit is gebleken dat het slachtoffer vermoedelijk tegen een boom heeft gestaan (of daar tegenaan is gevallen) waarna hij voorover te water is geraakt.

Lees ook:Dodelijk ongeval!
Lees ook:Man dood na auto te water!
Lees ook:Postzakken te water!
Lees ook:Man dodelijk verongelukt
Lees ook:Vrouw dood na val in water! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>