Misdaad anoniem klikken?


MIDDELBURG – U draagt kennis van een misdrijf en wilt dit ANONIEM bij de Politie melden, omdat u niet wilt dat uw naam bij de dader(s) bekend wordt. Hoe kunt u deze informatie in zo’n geval bij de politie kwijt?

De Politie heeft een gespecialiseerde afdeling genaamd de criminele inlichtingen eenheid. Deze afdeling heeft onder andere als taak het verzamelen van criminele inlichtingen over gepleegde misdrijven of nog te plegen misdrijven. Dit doen zij door het aangaan van gesprekken met mensen die informatie kunnen geven over anderen die betrokken zijn bij deze misdrijven. Bij de inlichtingen afdeling is uw anonimiteit absoluut gewaarborgd. Uw informatie kan wellicht bijdragen tot het oplossen van misdrijven. Als u informatie wilt verstrekken, kunt u het beste daar met niemand over praten.

Hoe komt u in contact met een medewerker van de afdeling criminele inlichtingen eenheid?

U belt met algemene telefoonnummer van Politie Zeeland: 0900-8844. Zonder uw naam of telefoonnummer te noemen, vraagt u naar de criminele inlichtingen eenheid. U wordt vervolgens doorverbonden met een medewerker van deze afdeling. Wanneer u eenmaal contact heeft met een medewerker van deze eenheid zal deze u vragen naar uw naam en telefoonnummer. Dit is noodzakelijk ter voorbereiding op het gesprek en om met u in contact te kunnen treden in het geval de afspraak niet door kan gaan. Uw gegevens zullen, zoals eerder gemeld, zeer vertrouwelijk worden behandeld.
De medewerker van de inlichtingen eenheid maakt met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek.
Heeft u een afspraak gemaakt? Praat hier dan absoluut met niemand over, zodat uw anonimiteit gewaarborgd blijft.
Opmerking:
Wilt u niet met de Politie praten, dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lees ook:(Anoniem) de politie tippen!
Lees ook:Getuigen gezocht openlijke geweldpleging in Terneuzen
Lees ook:Dappere medewerker verjaagt overvaller Oost-Souburgse snackbar!
Lees ook:Taxichauffeur overvallen!
Lees ook:Pyromaan in Sint Jansteen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Misdaad anoniem klikken?

  1. Marina

    Nou, de politie is geweest toen me broer behoorlijk agressieve dronk had. Ik liet het niet bij zitten en samen met me partner hebben we hem eruit gezet en hij verdwijn nu voorgoed uit me leven! Me broer staat al bekend als een crimineel en een gevaarlijke psychopaat! En een patholigische leugenaar! Hij kan zeer mooi praten en vriendelijk zijn! Nu ik kwetsbaar genoeg bent,in het ziekenhuis heb gelegen, geopereerd en al kon hij me in zijn macht krijgen! Gelukkig is me partner niet voor hem weg gegaan. Anders kon hij juist met me doen wat hij wil! Maar ik ban hem voorgoed uit me leven,want zo,n vos verliest ijn haar maar niet zijn streken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>