Pechtold en Halsema debatteren om Zeeuws kiezer

MIDDELBURG – Lijsttrekkers Alexander Pechtold van D66 en Femke Halsema van GroenLinks proberen zondag en maandag Zeeuwse kiezers te overtuigen om vooral op hun partij te stemmen. Ze zijn dan te gast op de redactie van de PZC.

De krant gaat de komende tijd meer lijstterkkers aan de tand voelen. De gesprekken worden live uitgezonden via http://www.pzc.nl/. Het gesprek met Pechtold is zondag vanaf 12.00 uur. Op Tweede Pinksterdag gaat Femke Halsema vanaf 12.30 uur uur in op vragen van de redactie én van lezers. Tijdens de gesprekken kan namelijk direct worden gereageerd via Twitter. Gebruik na elk bericht de hashtags #pzcpechtold en #pzchalsema. Daarmee komen de tweets direct binnen op de website van de PZC. De live-uitzending en de tweets zijn daarmee in één oogopslag te volgen.
In de serie gesprekken volgen in elk geval André Rouvoet (ChristenUnie), Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Kees van der Staaij (SGP), Jan Peter Balkenende (CDA), Rita Verdonk (Trots) en Emile Roemer (SP). PVV-leider Geert Wilders zegt geen tijd te hebben voor een gesprek met de PZC. De ‘betrokken’ PVV-politicus liet eerder ook al het eerste landelijke debat op Radio 1 schieten omdat hij geen tijd had.

Lees ook:Dankzij Halsema’s vertrek komt Zeeuw Niels van den Berge in de Tweede Kamer
Lees ook:Draaikont Pechtold toch niet tegen nieuwe kerncentrale
Lees ook:Marianne Thieme: geef vissers subsidie om te stoppen
Lees ook:Gesprekken over Wmo en Jeugdhulp!
Lees ook:Verkiezingsuitslag Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>