Marianne Thieme: geef vissers subsidie om te stoppen

MIDDELBURG – De visserijsector moet worden ingekrompen, vindt de Partij voor de Dieren. Vissers moeten daarom subsidie krijgen om te stoppen met hun vak, aldus de partij. Lijsttrekker Marianne Thieme deed deze uitspraak vandaag tijdens een interview op de PZC-redactie. ,,De sector is nu bezig met het vernietigen van de eigen toekomst. Straks hebben we gewoon geen vis meer.” Meer over de interviews met lijsttrekkers op de redactie van de PZC is te lezen op www.pzc.nl.

Lees ook:Pechtold en Halsema debatteren om Zeeuws kiezer
Lees ook:Computersysteem PZC uit de lucht!
Lees ook:Balkenende: bouw tweede kerncentrale in Borssele
Lees ook:Reactie commissaris van de Koning op aanslag Parijs!
Lees ook:Draaikont Pechtold toch niet tegen nieuwe kerncentrale

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marianne Thieme: geef vissers subsidie om te stoppen

  1. Eric Holthof

    Hulde voor Marianne Thieme, maar dit is nou typisch iets waarvoor we ‘Europa’ hebben. Als Nederlandse vissers stoppen, springt er iemand anders in het gat. Europees aanpakken, dan zet het zoden aan de dijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>