Politie pakt haveninbreker op

TERNEUZEN – Een 43-jarige Terneuzenaar lijkt er een tweede carrière op na te houden in de haven van Terneuzen. De politie heeft de man in de kraag gevat omdat hij meer dan twintig keer zou hebben ingebroken in schepen en bedrijven in het havengebied.

Het drukke baasje sloeg zijn slag in de periode eind november 2009 tot begin maart 2010. Ook twee andere personen werden na een uitgebreid politieonderzoek aangehouden, maar die zijn inmiddels weer op vrije voeten. De Terneuzenaar zit nog wel vast. De politie sluit niet uit dat hij binnenkort gezelschap krijgt, want het onderzoek is nog in volle gang. Een deel van de buit is overigens teruggevonden.

Lees ook:Veertien arrestaties na meldingen bij drugsoverlastlijn
Lees ook:Politie pakt man met harddrugs in centrum Goes!
Lees ook:Geparkeerde auto’s aangereden
Lees ook:Drugsvangst Terneuzen!
Lees ook:Verdachten van 72 woninginbraken gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>