Serious Request: Nieuwe bewoner Glazen Huis!

MIDDELBURG / HAARLEM - Domien Verschuuren is dit jaar de nieuwe bewoner van het Glazen Huis dat in Haarlem komt. Ook Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg laten zich vanaf donderdag 18 december 6 dagen lang opsluiten voor 3FM Serious Request. Vanuit Zeeland zijn er dit jaar ook weer talloze initiatieven die geld bijeen moeten brengen.

Deze editie is het geld voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. De DJ’s in het Glazen Huis aan de Haarlemse Grote Markt eten in de periode dat ze opgesloten zitten niets. Wel maken ze continu radio en zijn ook op verschillende televisiezenders te zien. In Zeeland en de rest van Nederland is doorgaans veel aandacht voor de actie. Vorig jaar stond het Glazen Huis in Leeuwarden. De actie bracht 12.302.747,- euro op voor de aanpak van kindersterfte door diarree. En bereikte 12,3 miljoen Nederlanders waren bij die actie betrokken. In 2015 komt het Glazen Huis overigens in Heerlen.

 

 

Lees ook:De Plek…..(42): Het Glazen Huis, Oostkapelle!
Lees ook:Nieuwe bemanning voor Zeeuws Glazen Huis!
Lees ook:Serious Request start vrijdag!
Lees ook:Chiel Beelen komt weer in het Glazen Huis!
Lees ook:Serious Request naar Zeeland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>