Tyler Farrar wint Delta Tour Zeeland

TERNEUZEN – De Amerikaanse wielrenner Tyler Farrar heeft de Delta Tour Zeeland gewonnen. De renner van Garmin legde vrijdag al de basis voor de eindoverwinning door de proloog te winnen. Bovendien werd hij zaterdag tweede in de massasprint achter de Italiaan Alessandro Petacchi.
Ook gisteren, in de laatste etappe van 185,9 kilometer door Zeeuws-Vlaanderen, kwam Farrar als tweede over de eindstreep. De Duitse coureur van Skil-Shimano, Robert Wagner won de rit. In het eindklassement bezet Petacchi op elf tellen van Farrar de tweede plek. Wagner, vorig jaar ook al ritwinnaar in Zeeland, eindigde als derde.

Lees ook:Petacchi wint eerste etappe Delta Tour Zeeland
Lees ook:Amerikaan Farrar wint proloog Delta Tour Zeeland
Lees ook:Tour-organisatie maakt kaartje Zeeland met Franse slag
Lees ook:Ineco Tour: Zeeland promotie en Italiaanse winnaar!
Lees ook:Petacchi start in Delta Tour Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>