Ajax legt jonge Zeeuw vast

TERNEUZEN – Ajax heeft de zestienjarige jeugdspeler Tom Boere uit Terneuzen een contract aangeboden. De Zeeuw gaat komend seizoen aan de slag bij de A1 van de Amsterdamse voetbalclub, zo meldt Voetbalcentraal.nl. Het contract van de Terneuzenaar tot loopt tot en met 30 juni 2012. Boere speelde afgelopen seizoen in de B1 en komt dit seizoen uit voor de A1 van Ajax. “Dit is een mooi compliment”, vertelt de Zeeuw op de Ajax-website, waar hij op de foto staat met een andere Zeeuw: Danny Blind. ”Het is een beloning voor mijn prestaties van de afgelopen periode en ik hoop dat ik deze lijn door kan trekken.” Met een contract van Ajax op zak, is de grote droom van de centrumspits uitgekomen. Drie jaar geleden vertelde de Terneuzenaar nog in de PZC dat hij graag bij de Amsterdamse club wilde spelen. Boere genoot zijn voetbalopleiding bij AA Gent.

Lees ook:Drama voor Zeeuw Danny Blind: FC Utrecht vernedert Ajax met 3-0!
Lees ook:Martin Jol weg bij Ajax: Oud-Vlissinger Danny Blind mag blijven
Lees ook:Ajax dit jaar landskampioen!
Lees ook:Voetbal topclubs strijden om de landstitel…
Lees ook:PSV-AJAX: Gevecht om de 1e plaats!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>