MAX zendt dagelijks Senior Games Journaal uit

MIDDELBURG – Omroep MAX besteedt vanaf volgende week volop aandacht aan de Senior Games in Zeeland. MAX zendt in de week van 7 september dagelijks een ‘Senior Games Journaal’ uit op Nederland 2, rond 17.35 uur.

Olga Commandeur presenteert dat journaal.
De sporters van vijftig jaar en ouder gaan in Zeeland de strijd met elkaar in de eerste officiële Europese Senior Games. In de Verenigde Staten bestaat dit evenement al langer, maar dit voor Europa is dit de primeur. Er wordt gestreden om goud in 18 sporten, waaronder tennis, zwemmen en atletiek.
De organisatie verwachtte aanvankelijk zo’n 3.500 deelnemers uit de hele wereld. Maar het aantal inschrijvingen valt fors tegen. Uiteindelijk moet de organisatie het met de helft van dat aantal doen. Wel komen de sporters uit heel Europa, maar ook uit de VS, Canada, Suriname, Nigeria, Israël, Nieuw Zeeland en zelfs Oezbekistan.

Lees ook:Aftellen naar Senior Games: nog drie maanden
Lees ook:Steven Rooks probeert parcours van Senior Games
Lees ook:De filmkeuze van Ton Kienhuis: Autumn Gold!
Lees ook:Sporten met een beperking in Zeeland kan zeker!
Lees ook:Maak kennis met sporten in Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>