Politie provoceren


TERNEUZEN – Afgelopen zondag rond 02.45 uur zijn in de Nieuwstraat in Terneuzen twee personen, een vader (45) en een zoon (19), aangehouden. Ze waren in gezelschap van een groep die zich provocerend gedroeg richting twee politiemensen.

De 19-jarige beledigde daarna de politieagent waarop hij werd aangehouden. Hij verzette zich hevig waarbij hij probeerde zich aan de aanhouding te ontrekken. Zijn vader probeerde hem daarbij te helpen door de agent vast te pakken en op de grond te gooien. Uiteindelijk zijn beiden geboeid afgevoerd en ingesloten.

Soms wordt de politie door vreemde vogels geprovoceerd:

Lees ook:Piemelshow voor de politie!
Lees ook:Man aangehouden voor bedreiging in Wemeldinge!
Lees ook:Bijna aanrijding politie-agent!
Lees ook:Minibiker verzet zich bij arrestatie!
Lees ook:Overvaller gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>