Voetbal topclubs strijden om de landstitel…


MIDDELBURG – Is het toch nog spannend zo aan het einde van het voetbalseizoen. PSV misschien toch geen landskampioen? Met de finish in zicht getackeld door de regerend landskampioen FC. Twente? Of gaat de derde (AJAX) er toch vandoor met de grote prijs?

Over enkele weken weten wij het en is er ergens in een Nederlandse stad een groot feest. In een Zeeuwse stad wellicht op kleinere schaal, want hoewel de Zeeuwen geen eredivisieclub hebben, zijn er supporters zat. Ajax is in trek, mede vanwege de inbreng van assistent-trainer en Zeeuw Danny Blind. Veel fans reizen de Amsterdamse topclub achterna.

Recent Ajax-nieuws:

Lees ook:Drama voor Zeeuw Danny Blind: FC Utrecht vernedert Ajax met 3-0!
Lees ook:Martin Jol weg bij Ajax: Oud-Vlissinger Danny Blind mag blijven
Lees ook:Ajax de nieuwe landskampioen!
Lees ook:Meest gelezen 2011 – 6e plaats! Ajax de nieuwe landskampioen!
Lees ook:Ajax dit jaar landskampioen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>