Johnny Hoogerland is zijn bolletjestrui kwijt!


YERSEKE – Waar wij trotse, maar vooral nuchtere Zeeuwen al bang voor waren is gebeurd: Wielrenner Johnny Hoogerland is zaterdag tijdens de Tour de France zijn bolletjestrui (bergklassement) kwijtgeraakt!

“Die trui komt terug. Ik voel mezelf goed en fit. En zal er alles aan doen om de bolletjestrui terug te veroveren”, reageerde hij direct na zijn finish. “Als ik de bakker in Yerseke was zou ik de door hem gemaakte gebakjes met rode bolletjes, nog niet weggooien. Morgen is er een kans voor Hoogerland dat hij de bolletjestrui herovert”, aldus de televisiepresentator van de Tour! HTC-Amerikaan Tejay van Garderen nam de bolletjestrui over van Hoogerland.

Lees ook:Johnny Hoogerland gekte slaat toe!
Lees ook:Straf voor Johnny Hoogerland? Dries Roelvink zingt hem toe!
Lees ook:Johnny Hoogerland wil vandaag de bolletjestrui terugpakken! UPDATE!
Lees ook:Johnny Hoogerland flikt het weer: Bolletjestrui is voor Yerseke!
Lees ook:Johnny Hoogerland rijdt vrolijk verder in de bolletjestrui

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>