Hooligan trapt AZ doelman Estaban: bekerwedstrijd gestaakt!


VLISSINGEN / AMSTERDAM – Veel Zeeuwse AJAX-supporters genoten woensdagavond van de vroege 1-0 voorsprong tijdens de bekerwedstrijd AJAX-AZ totdat een kwaaie hooligan (19) in de 38ste minuut het veld op rende en AZ doelman Estaban trapte. Die reageerde met drie retour-trappen die er niet om logen en dat leverde hem een rode kaart op! Omdat hij volgens de scheidsrechter Bas Nijhuis kon weglopen. Vervolgens is trainer AZ-Gertjan Verbeek met zijn team weggelopen en werd de wedstrijd gestaakt! Buiten braken rellen uit. De AZ-spelers zijn als helden in de kaasstad Alkmaar ontvangen!

Veel Zeeuwse fans zijn verbolgen. “Ik ben benieuwd hoe dit afloopt. Als ze AJAX maar niet gaan afstraffen voor het gedrag van een mafkees”, oppert Yordi donderdagochtend bij een Vlissingse bushalte. Johan: “Ik vind dat AJAX de winnaar van deze wedstrijd moet zijn, AZ is tenslotte weggelopen.” En Annelies tipt: “Overspelen die wedstrijd.”

Lees ook:PSV-AJAX: Gevecht om de 1e plaats!
Lees ook:Zeeland op scherp tijdens klassieker AJAX-Feyenoord! (Eindstand 2-1)
Lees ook:Bekerdrama AJAX-fans
Lees ook:Gaat AJAX nog scoren?
Lees ook:Onrust vanwege nieuwe hoofdsponsor AJAX!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hooligan trapt AZ doelman Estaban: bekerwedstrijd gestaakt!

  1. Rene

    Laten we hopen dat de club nu niet de dupe gaat worden van een asociale actie van een zgn. hersenloze hooligan. Want dit soort debielen wil ik geen eens supporter noemen. Schorsen van alle velden voor het leven. Jammer dat Estaban rood kreeg, had hem dan geel gegeven (zeg ik als AJACIED). Kan me zijn reactie goed voorstellen als er zo’n halve gare op je af komt. Alleen had hij het beter bij die ene trap kunnen laten, er waren genoeg suppoosten bij ondertussen. Jammer dat een leuke voetbalavond zo verkloot kan worden. Maar wat doe je tegen zulke éénmans acties?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>