Tim Pleite sportambasadeur van Veere!


VEERE – Wethouder Chris Maas van de gemeente Veere heeft afgelopen dinsdag Tim Pleijte officieel voorgesteld als sportambassadeur 2012 van Veere. Tim Pleijte is op 19 jarige leeftijd pas serieus gaan sporten. Hij is één van de beste hardlopers van ons land. Een sportambassadeur zet zich gedurende een jaar in voor het stimuleren van zijn sport in de gemeente!

De gemeente Veere is een van de gemeenten die meedoet aan Adopteer een Talent. Adopteren is meer dan het toestoppen van geld. Adopteren staat voor betrokkenheid, zorg, aanmoediging, ondersteuning en samen activiteiten ondernemen.

De genomineerden voor het amasasdeursschap van Veere 2012 waren: Colin de Bus (volleybal), Anne en Milou Flohil (tennis) en Tim Pleijte (atletiek/hardlopen).

Lees ook:Benoeming sportambassadeur!
Lees ook:Benoeming Sportambassadeur Goes!
Lees ook:Training Ladies run door Tim Pleijte!
Lees ook:Sport- en Spel Winterfestijn
Lees ook:DINAschrijft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>