Maak kennis met sporten in Vlissingen!


VLISSINGEN – Vlissingse sportaanbieders nodigen volwassenen en senioren uit de omgeving uit om gratis te komen sporten tussen 1 september en 11 oktober. De 25 sportaanbieders hebben een programma gemaakt dat bestaat uit een serie lessen. Geïnteresseerden krijgen zo de kans om een sport te proberen. Deelname is gratis.

Het sportaanbod en het inschrijfformulier staan op de website www.vlissingeninbeweging.nl. Er is geen maximum verbonden aan het aantal sporten. Heeft u interesse? Schrijf u dan zo snel mogelijk in, uiterlijk tot 19 augustus. U kunt zich voor meerdere sporten inschrijven. Enige voorwaarde is dat alle lessen worden gevolgd. Voor een aantal sporten geldt een maximum aantal deelnemers. Dan geldt de regel vol = vol.

Lees ook:Gratis sportkennismaking!
Lees ook:Sport kennismaking!
Lees ook:Sporten in Vlissingen en Middelburg!
Lees ook:Sportkennismaking!
Lees ook:Sportkennismakingsactiviteiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>